Post by retburgdegeti on Mar 13, 2022 22:47:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Sculptor 2022 version ▞▞▞
Příběh je pěkný, až na stabilizaci fps je vše pěkné. Chápu, protože to vyšlo jen pár hodin, očekávám, že vývojáři stabilizaci výrazně vylepší i pro low-end zařízení. Vzhledem k tomu, že tento druh her potřebuje plynulé hraní, aby bylo možné využít vaše schopnosti.
Nelze se dostat přes úvodní obrazovku, říká se pouze inicializace. Také to není jednoznačně hra založená na komiksovém sochaři měsíčního svitu. Doporučuji si komiks přečíst
Špatně optimalizované a působí trhaně i při nižších nastaveních. Uživatelské rozhraní se zdá být spíše určeno pro počítač než pro mobilní zařízení, potřebuje větší tlačítka a možná rozbalovací nabídku místo tolika tlačítek na obrazovce. V podstatě pouze automatický boj, pokus o ruční boj je neohrabaný a postava stále spouští normální útoky bez zásahu. Chat je neustále plný spamových robotů. Dobrý koncept hry, hrozné provedení.
Tato hra je úžasná. Hrát to týden, zatím úžasné. I když bych si přál, aby doba načítání byla trochu rychlá. Ale myslím, že to není tak velký problém. Thx for the game. Optimalizujte více, protože ve hře jsou určité chyby, přidejte obchodní systém a více výzvy, abyste zdůraznili důležitost party. V této hře vidím velký potenciál, skvělá práce vývojářů.
Hra neustále padá, i když mám dobré mobilní datové připojení, a příliš se zpožďuje, i když ji dám na nejnižší nastavení grafiky
velmi pěkné mmorpg pro mobil
Prozatím 3, kvůli těmto nedostatkům: 1. Funkce automatického útoku je v pořádku, ale zkratka dovedností potřebuje lepší uživatelské rozhraní, aby ji bylo možné využít. Je těžké zamknout cíl. Zejména v Pvp můžete udělat pouze auto pro snadný pohyb. 2. Možná byste mohli přidat funkce zamknutí cíle, kde můžete zasáhnout pouze určitý seznam monster na mapě. Je nepříjemné genocida všech monster na dohled. 3.Systém večírku, ano, symbol sledujícího/cílového večírku by měl fungovat lépe, místo toho, aby se potuloval a rozcházel se. Opravdu doufám ve zlepšení v této hře.
Další odbočka dolů. Má opravdu velký potenciál z vývoje postavy, příběhu a všeho kromě levelování je příliš těžké, rychlost klesání je opravdu nízká, nemůžete uvařit hp a mp lektvar, statistiky neovlivňují nic (kromě vybavení a mazlíčků ) pro např dostanete 450 poškození od monstra 100 lvl a 500 poškození od 110 lvl, se stejnými podmínkami to zvýší vaši obranu pouze o 10 (určitě nebudete investovat všechny své statistiky do con) a nevydrží žádná interakce hráčů ve hře
Vraťte si vzpomínky ze starého dobrého lehkého románu "The Legendary Moonlight Sculptor", svět je velký, jednoduchá, ale nádherná grafika, roztomilá postava s jednoduchým přizpůsobením, autobot na farmu atd.. Jen doufám, že postava může přeskočit na jiný server, než je vázaná pouze na jeden server!!
Hra se mi líbí, ale vždy spadne
Celkově je to dobré, ale hratelnost je příliš „plochá“. Protože "Main Quest" je lepší věc než cokoli jiného. Crafting je trochu rozbitý, protože materiály můžete prodat za 1 m a předmět stojí výměnou jen 200k zlata. Automatická hra je špatná, nelze si vybrat pouze konkrétní monstrum nebo shromáždění.
Poté, co si to stáhnu a otevřu se to nenačte, trávím tolik času čekáním, ale zamrzá to Zkoušel jsem to tolikrát, ale stále se to načítá pomalu, nemůžu ani hrát hru
Hra je zábavná, zvláště vezmeme-li v úvahu skutečnost, že řemeslné dovednosti se prostě nezvýší tak snadno jako v románu, ale díky funkci automatického útoku je tato hra až příliš snadná. Královská cesta by měla být jako královská cesta, kde musíte sami najít vše, včetně úkolů a věcí, ale automatická funkce pomáhá snižovat práci. Snadné zvýšení úrovně. Mělo by obsahovat něco speciálního pro lidi, kteří tvrdě pracují na řemeslech. Kromě toho mě ta hra baví. Děkuji
Tato hra je černá díra na peníze nebo bych měl říct stroj na vysávání peněz, pokud se chcete bavit v této hře, plaťte penězi nejen malou částkou obrovské množství peněz svým platem let, pak si tuto hru můžete užít, pokud na ni nezapomenete to.. tato hra má obrovskou mapu a velmi zábavnou na hraní a velmi dobrou grafiku, ale jediným problémem je, že král zaplatí za hraní hry 1000 USD na tuto hru nestačí
Jen unpatching trvalo 2 hodiny ... tato hra bude rozhodně nejhorší
Nyní 2 hvězdičky, servery jsou plné, očividně kakao nepředpokládalo tak velký počet hráčů, hra uvedla, že spotřebuje 1,85 gb dat pro svůj plný patch za předpokladu, že je nově vydán, neexistuje žádný patch 1. dne, ale já jsem špatně spotřeboval více než uvedená data. A nakonec mě to pořád vyhazuje ze hry, dostávám frontu na přihlášení, ale no tak, pořád mě to vyhazuje ven. Znám možnosti svého zařízení, takže mě vlastně překvapuje, že se neustále přibližuje, možná je to chyba nebo tak něco.
Hra vypadá velmi zajímavě a má unikátní herní styl, ale od té doby, co jsem vytvořil svou postavu, prostě okamžitě padá a je třeba ji vylepšit, aby mohla dobře fungovat. Od této hry mám velká očekávání. Stejně tak vylepšení co nejdříve.
Zajímavá hra, ale pravidelně padá, když ji chci hrát
Vzhledem k tomu, že nejnovější aktualizace uvízla na úvodní obrazovce načítání více než hraní.
Po zaseknutí a úspěšném stažení dat hra okamžitě spadne, když chci vstoupit do hry. prosím opravte co nejdříve, chci hrát.:"( Po opravě vám dám 5 hvězdiček
Lidé, kteří si stěžují na auto, už to musí vzdát. Každý druhý online mobil bude mít auto. Buďte rádi, že máte možnost to v této hře vypnout! To znamená... Obecně si tuto hru zatím užívám, ale potřebuje něco, co nám umožní resetovat naše statistiky nebo změnit třídy. Potřebuje také větší důraz na to, abyste byli „bez práce“ a jak to vede k tomu, že se stanete sochařem, než abyste si později vybrali jakoukoli třídu. Cenzura je btw úplná noční můra.
Stále padá....doufám, že vývojáři najdou řešení pro padání.....skvělá hra, ale nemůžu hrát dost, protože se aplikace neustále zavírá
Je to dobrá hra, jen doufám, že by umožnily uložit vybavení a kostýmy, které jsem si koupil z pokladny, do společného úložiště ve vašem domě, protože chci přetočit svou postavu, ale omezení skladování mě nechtějí na.
Hra se mi velmi líbí a doporučuji ji, ale mám 3 problémy, kterými jsou chyby, neustále padání a změna třídy je příliš drahá.
Tato hra vypadá zábavně, ale nevěděl bych, protože je neuvěřitelně laggy. Každých pár sekund to zamrzne na více než 30 sekund. Takže je to šílenství, které trhá vlasy. -_- Dal jsem tomu jen 2 z 5 hvězdiček, protože 3D grafika je skvělá a systém hledání je adekvátní.
docela zklamání.. u můžete vytvořit mnohem lepší hru než něco takového, myslím... automatické hraní? cmon, je to jako obecná čínská mobilní hra, nebo možná je to?. uživatelské rozhraní je všude, tolik zbytečných informací, hra je .. meh. idk, četl jsem mangu, takže se na to těším, a protože jsem dnes viděl mnoho skvělých mobilních her s otevřeným světem, jako je například dopad genshina, mám od toho velká očekávání
Tato hra navazuje na manwha, která byla velmi dobrým překvapením. Moc mě to baví a těším se na další sezónu. Zdá se však, že existuje nespočet problémů týkajících se pádů a celkové hratelnosti. Zlepšete to a MS může explodovat.
Tato hra je opravdu skvělá! Ale je tu problém s nestabilním připojením a server to pls opraví. A děkuji za vytvoření této hry, miluji ji! jen pokračuj a přidej nějakou aktualizaci do budoucna!
Hra je skvělá, ale od včerejška se snažím přihlásit a pořád mi to hlásí, že to selhalo. Zkontroloval jsem svůj internet a vše je v pořádku a na chvíli jsem hru opustil a teď, když se pokusím hru spustit, dostane mě na první scénu a zůstane na prázdné černé obrazovce
Dobře, už je to asi týden, co jsem začal. Toto je čistě automatická bojová hra. Jen málokdy se budete muset dotknout obrazovky více než 4-5krát, abyste něčeho dosáhli. Příběh questu je neatraktivní, když můžete všechno přeskočit. Levelování/farmařství je drsné a dost neužitečné, jakmile dosáhnete 110 lvl (momentálně mám 125). Hra má mnoho dravých funkcí pokladny. Například: Boostery, domácí mazlíčci, zbraně, brnění, herní měna, avataři a mnoho dalšího.Ty za tvůj čas
Moonlight Sculptor Rollspel lhmr
Hra je překvapivě návyková. Co by se dalo zlepšit: Možná schopnost měnit kanály? Dříve, když se server právě spouštěl, to nebylo tak špatné. Ale nedávno jsem si všiml, že pokaždé, když se vrátím do Serraborgu a Barana, určitě se dostanu do Ch.0, což způsobí, že se hra hodně zpozdí a nakonec se aplikace zhroutí. Nelze změnit kanál ani přelogováním nebo ručním přechodem z jiné mapy jiné než Ch.0.
Battle of Warships: Naval Blitz অ্যাকশন euig
Moonlight Sculptor የሚና ጨዋታዎች myyv
Hra je super snadná, většinou všechny mise můžete dělat automaticky, ale nenávidím, že musíte změnit úplně novou postavu dvě většinou jen tak málo jako práci a jméno atd.
Dobře, dal jsem této hře opravdu šanci. Pro kontext, hrál jsem více než měsíc, jsem na úrovni 192. Neustálé pády, jak drahé jsou položky obchodu, je to jako jejich trénování, abyste měli dítě, drahé a vyžaduje neustálou pozornost. Havárie mohly být zmírněny režimem spánku, ale jejich režim spánku je na hovno. Potřebuje hrnce a žádné položky neklesnou, položka klesne, musíte zaplatit, chamtivý tsk tsk tsk. Vážně, první týden si to užiješ, ale potom se připrav na pořádnou bolest hlavy... jako miminko.
Dlouhá inicializační obrazovka. Pokračování přehrávání obrazovky může trvat 30 minut nebo déle. (Po aktualizaci 2. změna pracovní třídy)
Spousta chyb a nefunkčních funkcí. Hra je nestabilní a neustále dostávám upozornění „připravuji komunikaci“ (termín pro odpojení), které zůstane ve smyčce, pokud dostanete upozornění „nepodařilo se přihlásit“, aniž byste se skutečně znovu připojili ke hře (musíte hru znovu spustit) . NPC někdy zmizí. Někdy se dovednosti a předměty neaktivují, ale hra si myslí, že ano (předměty se spotřebovávají, dovednosti jdou do cooldownu). I s funkcí automatického hledání příšer/předmětů budete většinou lovit nechtěné moby.
Z 5 hvězdiček na 1 hvězdičku jsem se rozhodl hrát hru znovu, ale pokaždé, když se přihlásím, hra neustále padá