Post by retburgdegeti on Mar 13, 2022 22:50:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ג'יטים מחולל זהב ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
זה לא היה כל כך קל לשימוש זה היה די מסובך. אני לא יכול לראות את שכבת העל וכשעשיתי התאמה אישית של הזרועות הזרועות שבהן באותו מקום כמו הגוף המלא זה לא מופיע באמצע זה היה בצדדים... 😑😔😒😲
אני התרגשתי והאפליקציה עבדה בצורה מדהימה בהתהוות. לבסוף לבשתי את העור שלי, והוא היה קצת אבל חתוך וכל הצד האחורי לא היה אלא שחור, לגבי הזרועות- הן התבלבלו ופיגרו הרבה.
אני אוהב את זה!! ב-2D זה היה קשה לעשות את זה כי התבלבלתי מהצד של המכשפה והיכן אני עובד, אבל התלת-ממד הזה הרבה יותר טוב מה-2D!! עבודה טובה!
זה עובד בצורה מושלמת, טוב כמעט. הכלים עובדים, הכל עובד אבל זה לא נותן לי לייבא את העור למיינקראפט. זה אומר שכן אבל זה לא שם.
האפליקציה הזו מדהימה! יש כל כך הרבה תכונות ואתה יכול להיות יצירתי איך שאתה רוצה להיות! אוהב את האפליקציה הזו ואני נותן לה 5 כוכבים! ❤❤❤😄😄😍😘
די גרוע... אבל אני אוהב את זה בכל מקרה זה רע כי יש טיפון של מודעות אבל אני יודע איך לצייר בכל מקרה 😠
אני שונא את זה. זה הכי גרוע מזה הדו-ממדי לפני שקשה לעשות שום דבר. לפני הספירה, הכפתורים נמצאים ממש שם כשאתה רוצה לצבוע משהו וכשאתה משקיע שעה בהכנתו, הלחצנים פשוט לוחצים על עצמם ומאפסים את הדמות שלך רק שאת מרגישה הרוסה. אז לא הייתי ממליץ על זה. אני ממליץ על הדו-ממד מאשר זה
זה די טוב כי אתה יכול לבחור כל צבע, אבל אני מקשיב למוזיקה כשאני עושה את זה ואני לא יכול פשוט להתעלם מהעובדה שיש קליק כשאתה מקיש על הכפתורים השונים כמו דלי, עיפרון וכו'. חוץ מזה אני אוהב את זה
עורך העור מדהים לשימוש, אפילו המודעות נהדרות. (אתה יכול לסגת מכל אחד מיד) אבל זה מאפשר הכל ליצירת עור
זה לא עובד עבור כל המשחקים
אפליקציה מאוד שימושית, אם כי יש כמה בעיות כמו בכל פעם שאני עושה עור המרקם התחתון של הראש מתהפך
Skin Editor 3D for Minecraft Mga Tool hrh
תוספות היו הדבר האגרוף שיכולתי לראות. פשוט היכנס לאינטרנט והשתמש במשהו כמו skindex.
Skin Editor 3D for Minecraft টুল xsfp
טוב אחי זה עורך עור תלת מימד מאוד מאוד מאוד טוב
הבעיה היא בכל פעם שאני מעלה את העור שלי לגלריה העור שלי פונה לאחור אפילו ניסיתי לשחזר את הצד השני של הפנים לאותה פנים מפורטות בבקשה תקן את זה
כל כך קשה להתאים אישית אם אתה עוזב ומנסה להחזיר את הדמות שלך, זה מתקלקל וזה ייתן לך רק כמות מסוימת של דברים
אני כל כך אוהב את האפליקציה הזו. זה כל כך קל לשימוש ומעולם לא היו לי בעיות עם זה!! יש לו מודעות רבות אבל זה מדהים תודה על הכנת יצרנית עור קלה כל כך UwU
אתה יכול לעצב איזה זרים שבו אתה
לא מפוצץ בתוספות וקל לשימוש. הלוואי שיכולתי להשתמש בכלי הדלי כדי למלא חללים קטנים במקום את כל הצד אבל זה עדיין עובד נהדר! בהחלט ימליץ
זה רק ל-minecraft PE
אני בוחר עור מהגלריה אבל זה פותח מחדש את הגלריה שלי בפעם השנייה. העור שלי לא מופיע
בשבילי זו אפליקציה נהדרת, היא טובה יותר מהמקור, והשאר ב-Google Play, אני מדרג את זה ב-5 כוכבים וזה יהיה עורך העור מספר 1 שלי.
פעם אחת יצא לי אישה בלי בגדים ראו לה את האיברים הלא צנועים לא אהבתי בכלל
Skin Editor 3D for Minecraft Rīki jol
Skin Editor 3D for Minecraft 工具 wio
עורך טוב, אבל הצד השלילי העיקרי הוא שאין גיאומטריה של אלכס נתמכת. אני כן אוהב את סוג בורר הצבעים, זה נותן שליטה טובה יותר בצבע ורוויה
זה מדהים שאני באמת אוהב את האפליקציה הזו לקח לי זמן להבין איך לעשות ולהעביר אותה למיינקראפט אבל זה עבד אני מאוד שמח על הפרצ'יז הזה
Skin Editor 3D for Minecraft Outils nuav
עיצוב נהדר אבל כשעיצבתי את העור שלי עזבתי את האפליקציה ואז רוב ההתקדמות שלי אבדה
כל פעם שאני מנסה לשלוח את זה ל-minecraft pocket edition (שיש לי), לא שולח את הסקין אליו. כל מה שהוא אומר לעשות זה להפעיל מחדש את מיינקראפט, וזה לא אומר לי איך.
טוב שאתה יכול לשנות את צבע העור אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה
אפליקציה די טובה, לא הרבה תכונות אבל קלה לשימוש ולייצוא
זה בסדר וכל מה שאני רק מאחלת לך לשים כנפיים, אוזניים או זנב על הדמות שלך, אבל בסך הכל זה מוצלח
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל היא קורסת ללא סיבה ואינה טוענת עור טוב מאוד בהתחלה. אני צריך להפעיל מחדש את סקיני ההתקדמות שלי בגלל זה. אז בבקשה תקן את זה.
טוב
YouTube Kids for Android TV Intrattenimento fwf
לא טוב זה לא מבי למיינקראפט
זה עובד אבל קצת קשה לשליטה ויש לו הרבה מודעות
יותר מדי מודעות וכשאני פותח את הגלריה ובוחר בה, היא מתאפסת ואני מאבד את כל הסקינים שלי. אני מאוד מאוכזב וכועס!
אני נותן לזה יותר מחמישה כוכבים לפני הספירה כשרציתי לעשות כמו עור פרוותי או חמוד של חתול, זה עזר כל כך טוב. תודה רבה שהכנת את האפליקציה הזו <3 אני פשוט לא אוהב את המודעות. לפעמים זה גורם לי ללכת לגוגל כשאני לוחץ על משהו פעמיים. אבל עדיין אפליקציה טובה!
כשניסיתי לייצא למיינקראפט pe הוא אמר ממליץ לשמור לגלריה. אז איך אני משיג את העור ב-minecraft pe? אם אני לא יכול להשתמש בזה ב-PE מה הטעם. ....
האפליקציה הזו מגניבה אבל........ אין בעיה בזמן יצירת הסקין שלי, אין בעיה גם בזמן שמירתו בטלפון שלי. אבל כשאני פותח את המיינקראפט שלי הוא לא יקבל את העור. אנא תקן את זה
מיקמק בפיתה