Post by retburgdegeti on Mar 13, 2022 22:53:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Ateşli şehir yemek oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Ateşli şehir yemek oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok nokta ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Ateşli şehir yemek oyunları 2022 version ▞▞▞
This is the best cooking games of all the cooking games 😊. I usually play word games, but I decided this time to download cooking games😊. I downloaded a lot . But of all the games you are the best. Keep up the good work 😊 and don't listen to anything negative about your game. Be safe , take care and God bless everyone during this crucial time 😷 I really appreciate your game. Thanks for the great game.👌💋
kötü
güzel bir oyun
İyi bir oyun. Tek ihtiyacı olan bedava mücevher almanın daha fazla yolu ve bu 5* bir oyun olurdu. Herhangi bir sorununuz varsa, müşteri hizmetleri mükemmeldir.
Bence gerçekten iyi olan tek şey, bu yüzden bazen seviyeler bittiğinde kafam karışıyor, bunun dışında tüm dünyadaki en iyi oyun!
Süper bir oyun ama bakir bakir bakimlari var.
bu oyun bir yıldızi bile hah yapmıyor cooooooookkkkk kotuuuuuuuuuuuuuu bir oyun
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Gündəlik rzxp
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Nezahtjevne igre warw
oyundan çok zevk alıyor aslında! ilgimi çekmeye yetecek kadar bir meydan okuma ama yenmesi çok da zor değil. Tek şikayetim, şarkıların ne anlama geldiğini görmek için bulabileceğim hiçbir yer yok. Üzerinden çizgi geçen çöp tenekesi ne anlama geliyor? Kimse yemeğini çöpe atamayacaksa neyi yanlış yaptığını nereden biliyorsun? Anladığım tek şey yanan yiyecek yok ve kimse siparişlerini almadan çekip gidemez. herhangi bir tavsiye harika olurdu! teşekkürler!
Oyun eğlenceli. Öğeler, yanlışlıkla bir şeye çarpmamanız için iyi bir şekilde dağılmıştır. şimdilik eğlenceli. Diğer tüm restoran oyunları gibi olursa, alışveriş yapmadığım sürece beni geri tutarsa, hepsini sildiğim gibi bu uygulamayı da sileceğim.
Kitchen Craze: тайм менеджмент ресторан и еда игра Казуальные yua
Oyunu gerçekten çok seviyorum, oynaması kolay ve eğlenceli. Yükseltme sırasında elmas oranını düşürebilirseniz. Çok daha iyi!
Eğlenceli bir oyun, ancak oyun oynama elmaslara çok bağlı ve onları kazanmanın sadece iki yolundan biri çalışmıyor. Sonunda elmas takası olmayan bir sürü reklam izliyorsunuz.
Aslında daha yeni yüklüyorum çok bir oyunu oynayabiliyor ve bununla benzer şekilde güzel oynamıştım ❤❤
Hiç elmas alınmıyor
Bu oyunu seviyorum. Yemek, diğer yemek pişirme oyunlarından daha hızlı pişer. Parayı tezgahtan alarak zaman kaybetmeden toplanma şeklini seviyorum. Bu oyun harika ve onu seviyorum.
Oyunu yüklenmedi ama bir puan verdim lütfen sorun çözüldü şimdi teşekkür ederim
Türkçe dil olsa ne güzel olurdu
Bu OYUNU Gerçekten Sevdim. Neden Sadece Burger Court ile, Hareket ettiğinizde her zaman elmas alırsınız, artık HİÇBİR ŞEY alamayacaksınız. R42437'm var ama sıfır Elmasım var Mutfağımı Yükseltemiyorum veya Başka Yemek Alanına Gidemiyorum. Bu berbat bir şey, sırf oyun oynamak için elmaslara para harcamayacağım. çok üzgün. Şimdi olduğu gibi, oyunu sevmiyorum. ortalama Jo'nun Herhangi Bir Oyun oynamasını gerçekten zorlaştırıyorsunuz
Pek iyi değil aynı gidişatta. Sürüm yükleme isteği
oyunu seviyorum ama çok fazla satın alamıyorum ya da aşamaları bitiremiyorsun çünkü mücevherlere ihtiyacın var ve gens satın almak çok pahalı görünüyor bu oyunu yapan insanlar para kazanmaktan daha çok para kazanmaktı, insanların oyundan zevk almalarını sağlamak için neden sadece madeni paralarımızı kullanmayalım yükseltmeleri satın alın ve oynaması çok pahalı olmasaydı harika bir oyun olurdu
Bu eğlenceli bir oyundur. Bazı yükseltmeleri sadece parayla satın alabilirsiniz, bazıları ise hem paraya hem de değerli taşlara ihtiyaç duyar. Burger bar seviyelerinde bu oldukça dengeli görünüyor, ancak Meksika seviyelerinde mücevher ihtiyacı para ihtiyacını ağırlaştırıyor. Bir oyun için bir kez ödeme yapmaktan çok mutluyum, ancak ilerlemek için sürekli değil.
Oyundan gerçekten zevk alıyorum, ancak madeni para ve değerli taşlarla ödeme yapmanız gerektiğinde yükseltmeyi zorlaştırıyor. Onları satın almadığınız sürece, yeterince sahip değilsiniz.
İlk başta eğlenceliydi ama sonra seviyede başarılı olmak için ihtiyacınız olan her şey madeni para ve mücevher maliyeti. oyun size yeterince para verir ama mücevher vermez. Bedava mücevherler için her şeyi yaptıktan sonra onları satın almanız gerekir ya da ihtiyacınız olan eşyaları satın alabilirsiniz.
cok guzel bir oyun harika ❤ hhhhaaaaaarrrrrriiiiiiikkkkkkkaaaasaaaa
Bu oyun kesinlikle bağımlılık yapıyor! Üzerinde saatler geçiriyorum. AMA 281. seviyeye geldiğimde Deli restoranı veri olmadan oynamayı reddediyor. Ve en başından beri veri olmadan oynayabilirdim. Bu gerçek bir rahatsızlık
Oyunu hala seviyorum, ancak eski grafikleri yeni kabarcıklı çocuk görünümünden daha çok sevdim. Değiştiğim son yeniye daha yeni alışıyordum. Gerçekten uzaklaştıktan sonra yeniden başlamak zorunda kalmanın can sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Ama bunun dışında diğer oyunlara ayak uydurmak için iyi bir iş. Bu oyunu hala seviyorum......
bu oyun eğlenceli, heyecan verici ve çok çok harika, sadece oynamaya devam ediyorum çünkü yeni bölümlerin kilidini açmak istiyorum.. her bölüm zorlu ve eğlenceli, değerli taşlar elde etmek gerçekten zor iş... oyunlarından
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Nezahtjevne igre evt
Worm Hunt - Slither snake game アクション zpm
Oyun bana göre çok güzel. Ha yavaş tempolu ve ardından hızlı tempolu birikim. Sadece ilk birkaç seviyeyi oynamak, daha sonra başka bir inceleme ile oyunu daha kapsamlı bir şekilde değerlendireceğinizden emin olabilirsiniz.
Bu oyunu oynarken eğleniyordum ama değerli taşlara sahip olmanın kolay bir yolu olması gerektiğini önermek istiyorum çünkü taşlar olmadan yükseltme yapmak zor.
Fantastik oyun. Düzeltmeyi tercih etse de birkaç sorunu var. Birincisi, ekranda bir kerede sadece bir parmak yerine iki parmağımı kullanma yeteneğine sahip olmak istiyorum ve ikincisi, bir restorandan kazandığım paraların tamamını veya en azından bir yüzdesini bir başkasına aktarabilme yeteneğini takdir ediyorum. sonraki.
cok güzel bir oyun.
Benim için eğlenceli bir oyalama. Zor seviyesi dikkatinizi çekmeye yetiyor ama ilerleyemeyecek kadar zor yapmayın. Benim şikayetim, oyuncunun madeni para vb. satın alması için sürekli dürtü.
eğlenceli bağımlılık yapıcı gamr. Her restoranın yaşadığı zorlukları seviyorum. Benim tek sorunum, oyunun, kitchrn'inizi yükseltmek için kullanılabilecek değerli taşlar veya bedava dönüşler için bir reklam yeme seçeneğine sahip olması. ne yazık ki daha sık olarak reklamı izlemezsiniz ve başka bir mücevher veya bedava dönüş kazanmazsınız.
Bu oyunu seviyorum. Bedava dönüşler ve değerli taşlar için video izlememe izin vermemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunu tamamen wi-fi olan evimde oynuyorum.
Love it but sometimes it is hard to tell which ingredients to use ie;on the sandwiches to see all the ingredients in it and getting it right can sometimes make you lose as they are not clear to view but other than that and that it's majorly hard to get gems which we can't upgrade our kitchens without is frustrating
Bu harika bir oyun, ancak her şeyi yükseltmek için taşlar kullanmanız gerekiyor, tek şey buna çok fazla mücevher sunmuyor olmanız. Bu yüzden ya daha fazla mücevher verin ya da mücevherlerle değil sayılarımızla ödeme yapmamıza izin verin. Lütfen düzelt.
Oynanış iyi ve farklı restoranlar seçeneklere izin veriyor. Zor olan tek şey, daha yüksek seviyelerde mücevher kazanma yeteneğidir.
Bu uygulama çok iyi ama en küçük sorun şu ki, patates kızartması pişirmek için çok zaman alıyor Tavuk ve sosisli sandviç gibi zaman, kızartmaların pişirme süresini kısaltıyor, aksi halde uygulama mükemmel
Sonunda bir hayal kırıklığı..... Oyun gerçekten eğlenceli ve zorlayıcıydı ama oyunu düzgün bir şekilde oynamak için Mücevherlere sahip olmanız gerekiyor... Mücevherlerin zorluklarla kazanılması gerekiyor ama neredeyse ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta değil, bir seçenek var xtra jetonlar ve canlar için video izlemek için ancak zamanın %85'i izlediğiniz ve asla ödül alamadığınız için sizi yalnızca PARA SATIN ALMA yapmakla baş başa bırakır, gerekli mücevher miktarı kadar taş satın alma hatası yaparsanız ^ 4'ten 15'e kadar, bu bir RIP'dir kapalı. e-postayla gönderilen destek 40 mücevher gönderdiler.... zahmet etmeyin!
Çok güzel efsane bir oyun
güzel oyun
yeni güncelleme ne zamam gelcek ya aylar sonra mi açılcak yeni seviyeler
Eğlenceli bir oyun, ama kendinize bir iyilik yapın ve başka bir oyuna bağımlı olun - bu, yeni bir seviyeye ilerlemek için sizi günde birkaç dolar harcamaya ZORLAMAK için tasarlanmıştır. Beni çileden çıkarıyor! Silmek için cazip!
Oyun gayet güzelde en güzel yemek yapma oyunu yeni bir hikaye hep aynı şeyler aslında insan gibi gerçekler gibi aslındaz
Bu oyun kesinlikle iyiydi. Birkaç kez kaldırmama rağmen merak etme, beni sıkmıyor. Hatta eşyalarımı yükseltmek için daha fazla jetona sahip olmak istediğim seviyeye bile geri dönebilirim.
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Gündəlik ctcf
Bu oyun çok pahalı olmasaydı mükemmel olurdu. Kesinlikle hesabı olmayan oyuncular için değildir. Keşke bu konuda bir şeyler değiştirilse.
TEK KELİME İLE MUHTEŞEMMM...
Oyun harika kesinlikle doldurmanızı tavsiye ederim size kötü örnek olası bir oyun harika harika bir süpheye düşmeden oyunu oyuna oynatılabilirler😊