Post by retburgdegeti on Mar 13, 2022 23:08:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman The Flash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman The Flash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Stickman The Flash 2022 version ▞▞▞
خیلی خوب است، به جز هوش مصنوعی، آنها نیاز به اعصاب دارند
این خوبه ولی خیلی خوبه
حیف که وقتی در منطقه 3 هستید، رئیس فقط می تواند یک بار به شما ضربه بزند و سپس بازی دوباره شروع می شود، اما شما باید هزار بار به این بازی ضربه بزنید تا به سطح بعدی بروید، بسیار ناعادلانه...
خیلی خوب بود سلاح های خوبی داشت 😎😘👍🤩🐅🐆🎷🎧🍊🍇🍌🥕🎛🎤🎺
سال نو مبارک ate sayrel nagcry a year naman ito hehe من می دانم که این موضوع است و خدا را شکر می کنم برای کمک و حمایت شما اولین نفری است که در وبلاگ نظر می دهد و آن را برای نظر در پست وبلاگ ارسال می کند و از ایمیل شما تشکر می کنم و من یک روز خوبی در مدرسه امروز و دانشگاه C kuya nagtrabaho ba Ang papa John's University در ایالات متحده است و از شما متشکرم
خیلی سخته
بازی سرگرم کننده است، اما دیروز داشتم آن را بازی می کردم، بسیار شگفت انگیز بود، اما امروز اکنون مدام من را از آن دور می کند، این باعث عصبانیت من شد، من فقط می خواهم بگویم این بازی اکنون بد است، زیرا منظور شما این است که به من بگویید که فقط برای کار می کند یک روز حفره و تمام شد اکنون باید آن را حذف و دوباره دانلود کنم
این مزخرف است که چگونه می توانم آن چکمه ها را فرک کنم، رئیس چگونه؟!!!!!!!!!! به من بگو ای احمق
بازی عالی است، اما شما احمقها به جایی رسیدید که وقتی رئیسی را میکشید، بمبهایی میاندازد که در واقع شما را میکشند، مثلاً بیاحساس نباشید و این کار را انجام دهید، 5 ستاره میشود، اما به دلیل این مشکل کوچک، هیچ 4 ستاره آن را تغییر دهید و به اشتباه افزایش دهید. آن را تا 5 ستاره
خیلی دوستش دارم
خیلی خوب است اما بله میتوانید از برخی بهروزرسانیها و چیزهای دیگر استفاده کنید و به سلاحهای بیشتری به جعبههای بیشتر و سطوح بیشتر نیاز دارد تا خنکتر شود.
این یک بازی خوب است. فقط لطفا ............. جایی را بسازید که فقط یک ضربه از باس ها نگیرید تا مانند جادوگر و کماندار کشته شوید.
کنترلها بسیار حساس هستند و به سختی میتوان کاراکتر را به انجام رساند و دقیقاً جایی که من نیاز دارم برود. غیر از آن سرگرمی عالی
ن این را 🦝 علیرضا یه روز به علیرضا
این بازی واقعاً خوب است من به آن معتاد هستم اما من به این چهار ستاره دادم زیرا باید برای رنگ های اضافی هزینه کنید که من سبز را دوست دارم اما می خواهم هر چند وقت یکبار رنگ را تغییر دهم بهتر بود رنگ ها را باز کنیم.
Stickman The Flash Hərəkət jagk
عالیی عالیی عالیی خیلی خوشم آمد
من از این بازی متنفرم
سلام ملیکا یوسفی من به این بازی باحال قبلاً داشتم من به این بازی باحال ده ستاره یا هزارتا استار رو میدم.
این بازی هر بار که آن را باز میکنم بد است، همیشه بسته میشود
Stickman The Flash Akcja soof
این بهترین اولین برداشتی است که من در یک بازی موبایل دیده ام. اولین باری است که مجبور شدم چنین نقدی بنویسم. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به روز رسانی و اضافه کردن سطوح و اشیاء فیزیکی بیشتر ادامه دهید و برنده شوید... شما برنده می شوید
خیلی خوبه عالی ولی سخته حال میده اگه راحت بود تند و تند مرحله رد میکردی بدرد نمیتونه تلاش کنه بازی کن سرت گرم بشه وقتت بگذره
کیر ترین بازی دنیا😡💢🔥
بازی عالی است! ضربه زدن XD غیرواقعی است، همچنین گرافیک فوق العاده ای دارد و کنترل ها آسان هستند
خیلی بازی خوبیه، بازیش کن
Stickman فلش بهترین قهرمان
بازی در 2dys جالب است اما فقط خسته کننده تر می شود.
خدای من این بازی مرا وسوسه کرد داداش من تمام تلاشم را می کنم تا از منطقه 2 خارج شوم 28000 امتیاز من 2000 امتیاز بیشتر بود و در منطقه 2 انجام شد اما رئیس ها خیلی کارآمد هستند مرد من واقعاً عاشق این بازی نیستم که دروغ بگویم پس 4 ستاره
بازی تاک گونا
این بازی فوقالعادهای است که من تا به حال بازی کردهام. مشکل من این است که میخواهم یک بهروزرسانی بسیار جالب داشته باشم، یک بهروزرسانی که دارای چند نفره باشد. و این همه است. بازی را خیلی خوب نگه دارید
بازی خوب
برنامه Bolok و
من به این بازی 1 ستاره می دهم زیرا بسیار اعتیاد آور است و هر وقت به آن فکر می کنم نمی توانم کار مدرسه ام را تمام کنم زیرا درگیر بازی هستم. این بازی دارای سلاح های مختلفی برای انتخاب است مانند نوع سرعت، نوع سنگین تر l و برد طولانی و بسیار حواس پرتی است.
FootLOL: Crazy Soccer! Action Football game Спортске eoi
بازی خوبی است که من چالش را دوست دارم و اینکه چگونه برخی از سلاح ها روش های مختلفی برای بازی دارند، سبک های بازی بسیار جالبی را ایجاد می کند
این بازی عالی است اما من نمی توانم به آن امتیاز 5 ستاره بدهم زیرا برای گرفتن رنگ هزینه زیادی دارد.
کاملا باورنکردنی بازی بسیار اعتیاد آور و سرگرم کننده است
بازی خوبی من هر چند وقت یک بار نصب می کنم بعد حظف می کنم😅