Post by retburgdegeti on Mar 13, 2022 23:18:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از توکن ها را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
شما زمان بیشتری را صرف بازی پازل احمقانه می کنید تا اینکه به تزئینات بپردازید. نه برای من...من فقط میخوام در آرامش تزیین کنم.
این بازی خیلی خوب است
گرافیک خوب است، اما نکته این است که ما را به طرحی که میسازیم دوست داشته باشیم، اما شما بازی مسابقه را خیلی سخت میکنید و من آن را دوست ندارم!
Homecraft - Home Design Game APK ... Dream House Craft: Design & Block Building Games APK ... Home Design Dreams - Design My Dream House Games APK.
Homecraft Home Design Game 1.33.10 – بازی طراحی خانه
خوبه فقط از مرحله هاش سخته
من واقعا این بازی رو دوست دارم. مبلمان زیبایی برای انتخاب دارد و مسابقه 3 به اندازه کافی چالش برانگیز است که من را در بازی نگه دارد.. من به سطوح بیشتری نیاز دارم!!
Homecraft - Home Design Game Pro příležitostné hráče zofk
بازی اوکی است برای بدست آوردن سکه های کافی زمان زیادی طول می کشد و قیمت چیزها به سرعت بالا می رود بنابراین بعد از چند بار بازی بی معنی می شود
من عاشق این بازی هستم اما استخر حیاط خلوت کیم باز نشده است در 67 تعمیر شد. لطفاً کاری انجام دهید.
بازیش عالیه
عالی❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋
Homecraft - Juego de Diseño del Hogar Casual ffi
پرگل. سطح تکمیل شده برای جنگل بتنی. حتی کارهای جایزه انجام داد. سطح بعدی را باز می کند اما به من اجازه ورود به آن را نمی دهد.
مثل بازی اما روزها و روزها طول می کشد تا سطح کامل شود، برای خرید یک آیتم 3 سطح طول می کشد، ارزشش را ندارد!!! حذف نصب شده!!!!
Android Apps Game ... معمولی »; Birdstopia - Idle Bird Clicker. تبلیغات ... Jewels Crush - Princess Match 3 Puzzle Adventure · Homecraft - Home Design Game
بازی مفرح! چیزهایی که نیاز به کار دارند: -موشک به یک نقطه کاملا تصادفی می رود که به هیچ وجه به من کمک نمی کند. باید به شما در رسیدن به هدفتان کمک کند. وقتی پاور آپ ها را برای یک پاورآپ بزرگتر (مخصوصاً رنگارنگ با بمب) مخلوط می کنید، هیچ تاخیری در انفجارها وجود ندارد. به یکباره اتفاق می افتد.
بعد نیست
فقط امروز دانلود شد اما تا اینجا خیلی خوب است. در چند روز به روز می شود
این یک بازی خوب و بسیار اعتیاد آور است، اما همه چیز گران است، حتی دوباره پر کردن زندگی برای شما الماس بسیار زیادی تمام می کند، بر خلاف بسیاری از بازی ها، مانند این زندگی، فقط 200-300 سکه هزینه دارد.
اگر گذراندن بازی ها آنقدر سخت نبود، یک بررسی 5 ستاره به آن می دهم. همچنین با افزایش سطوح، پولی که دریافت می کنید نیز باید افزایش یابد. طول می کشد تا همیشه به نظر می رسد حتی عبور برخی از سطوح.
Homecraft - Home Design Game פנאי sjz
دانلود بازی نقش آفرینیLionheart: Dark Moon RPG 2.0.5 ...
نمیاد بالا چرا؟؟
انجام این بازی سرگرم کننده است زیرا یک بازی بسیار جالب و بازی بسیار سرگرم کننده است و همچنین آسان است اما همه چیز نیست زیرا به نوعی مشکل است
برای هر موردی که بازسازی می کنید 3 گزینه دریافت می کنید. برای بدست آوردن این 3 گزینه باید بازی کنید تا امتیاز کسب کنید. برای بدست آوردن امتیاز کافی برای دریافت این 3 گزینه محدود، باید چندین بازی انجام دهید یا می توانید امتیاز خریداری کنید. گزینهها ارزش وقت یا پول را ندارند و بازیهایی که سرگرمکننده هستند، به طور فزایندهای دشوار میشوند و رسیدن به گزینهها برای همیشه طول میکشد. این به من استرس می داد و به همین دلیل بازی نمی کنم. من متوجه شدم. این یک بازی زیبا به نظر می رسد و به خوبی انجام شده است، فقط علامت را از دست داده است.
دانلود بازی راه سخت Hard Path v1.1.4 + نسخه پول بی نهایت
Birdstopia - Idle Bird Clicker APK - آخرین نسخه 1.2.9
عالیه من که دوسش داشتم عشقه
عالیه عالیه خیلی عالیه خیلی خوبه
خیلی بازی خوبی اما من نصبش نکردم معلومه که بازیه خوبیه
بازی Cooking Decor - Home Design, house decorate games
مه من 75 درصد از زمانم را صرف انجام بخشی از بازی که از آن متنفرم (چالش ها) و 25 درصد از زمانم را صرف انجام کاری می کنم که از آن لذت می برم. اصلا چرا دارم این کار را می کنم؟ من می توانم از زندگی واقعی اذیت شوم.
مجبور شدم دوباره آن را نصب کنم چون دیالوگ ها را نشان نمی دهد و سپس تمام پیشرفت هایم را حتی با پیوند فیسبوکم از دست می دهم و هنوز دیالوگ ها را نشان نمی دهد.
بازی بد نیست اما شکست سطوح تقریبا غیرممکن است. این را حدود 6/7 ماه پیش دانلود کردم و فقط در مرحله 2 بازسازی هستم. بازی های بهتری از این هم وجود دارد، از این رو آن را حذف کنید. اگر کسی از یک چالش غیرممکن لذت می برد، این برای شماست، در غیر این صورت این بازی ناامید کننده غیرممکن را انجام ندهید.
Jewels Blast புதிர் nuzt
فقط زحمت دانلود این بازی را نداشته باشید. این به نوعی برنامه طراحی Home به همراه Homescapes یک برنامه غیرقابل استفاده است. برای به دست آوردن سکه یک بازی کوچک انجام دهید و سپس آیتم های محدودی را انتخاب کنید.
من شخصاً بازی را دوست دارم اما در سطح 314 مشکلی وجود دارد. یک کاشی درست زیر اسفنج وجود دارد که شکسته نمی شود، زیرا زیر آن است، بنابراین نمی توانم از سطح عبور کنم. لطفا آن را بررسی کنید. متشکرم!
بازی را دوست دارم، اما هر بار که شروع به بازی می کنم، نمی گذارم دستگیره روی آن بیاید و فقط همانجا بنشیند
این بازی فقط مشکلی نداره تقویت کننده موشک درون بازی به خوبی کار نمی کند و اغلب کاشی های غیر ضروری را هدف قرار می دهد در حالی که کاشی های باز را نادیده می گیرد و از تکمیل سطوح متعدد جلوگیری می کند. همچنین استراتژیبندی حرکات را غیرممکن میکند، بهویژه در طول حرکتهای نهایی مهم. بسیار ناامید کننده!
خسته کردن بازی بهتر از مدت زمانی است که برای طراحی یک اتاق صرف می شود و کیفیت بازی برای هزینه های اضافی بد است.
واقعاً از بازی لذت می برید، اما اتاق ها بسیار بد به نظر می رسند، با دکوراسیون رنگارنگ تر بهتر باشید
حالم بهم خورد اوققق😵😷😝
بازیش خوبه ولی کمکم سخت میشه
بازی خیلی خسته کنند هست
من تم و طرح ها را دوست دارم، اما سطوح بازی حتی از سطوح اولیه بسیار دشوار است و سکه های بسیار کمی می گیرم... به همین دلیل به این فکر می کنم که بازی را ترک کنم... زیرا سطوح سخت و سکه های کمتر من را از دست داده است. علاقه به این بازی.. هر چند من از آن خوشم آمد.. خیلی ناامید شدم 😔